ROMANIA ESG FORUM 2023: Transformarea afacerilor în direcția sustenabilității, responsabilității și profitabilității

În data de 4 mai 2023, la Radisson Blu Hotel Bucharest, a avut loc ROMANIA ESG FORUM 2023, un eveniment dedicat profesioniștilor interesați de îmbunătățirea performanțelor afacerilor prin adoptarea principiilor ESG (Environmental, Social and Governance). Evenimentul a oferit un cadru propice pentru networking, schimb de cunoștințe și stabilirea de noi conexiuni. Participanții au beneficiat de oportunități de networking deosebite și au luat parte la discuții aprofundate, conduse de lideri din industrie, pentru o creștere profesională optimă.

Organizat de Property Forum, o platformă online și offline pentru profesioniștii din domeniul imobiliar și al construcțiilor din Europa Centrală și de Est, evenimentul a inclus în agenda sa două secțiuni principale: The Big Picture și Let’s Talk Strategy. În prima secțiune, au fost abordate perspective globale și locale privind importanța ESG pentru viitorul planetei și al afacerilor, cu intervenții din partea reprezentanților Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor, Panelului Interguvernamental pentru Schimbări Climatice al ONU, Boston Consulting Group, Raiffeisen Bank International AG și altor instituții financiare relevante.

A doua secțiune a adus în discuție aspecte practice și strategice legate de implementarea ESG în diverse sectoare de activitate. Au fost prezentate studii de caz și exemple de bune practici din domeniul imobiliar, energiei, comerțului electronic, consultanței corporative și al altor industrii. S-au discutat provocările și oportunitățile pe care le implică ESG pentru dezvoltatori, investitori, proprietari și utilizatori de spații comerciale, oferind sfaturi și soluții pentru măsurarea și îmbunătățirea performanței ESG a afacerilor.

La eveniment, firma Todos & Company a fost reprezentată de CEO-ul companiei, Marius Todos, consolidând astfel angajamentul organizației pentru sustenabilitate și responsabilitate corporativă.

ROMANIA ESG FORUM 2023 a constituit o oportunitate excelentă pentru participanții dornici să se informeze despre ultimele tendințe și inovații în domeniul ESG, oferindu-le șansa de a învăța de la experții din domeniu cum să transforme afacerile în entități mai sustenabile, responsabile și profitabile.

Todos & Company este o companie de consultanță în afaceri și management, cu o experiență de peste 15 ani în domeniul accesării de fonduri europene și naționale nerambursabile pentru diverse sectoare de activitate. Compania este certificată pentru Sistemul de management al calității în conformitate cu cerințele standardului ISO 9001:2015/ SR EN ISO 9001:2015, ceea ce atestă calitatea actului managerial și a serviciilor oferite clienților.

Până în prezent, Todos & Company a atras zeci de milioane de euro pentru clienții săi, prin intermediul a peste 200 de proiecte finanțate din fonduri europene și naționale. Printre domeniile de interes pentru care compania oferă consultanță se numără: start-up, industrie, servicii, comerț, sănătate, turism, IT&C și inovare, industria alimentară, energie și reciclare, agricultură și acvacultură.

Distribuie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *