Despre Todos & Co.

Todos & Company în România oferă servicii de Accesare de Fonduri, Consultanță în afaceri si restructurare inclusiv servicii de Audit și asistență fiscală , pentru organizații din diverse domenii, atât din sectorul privat, cât și cel public.

Oferim asistență firmelor și organizațiilor în vederea respectării cerințelor de conformitate cu reglementările în vigoare și le ajutăm să se dezvolte, adăugând valoare afacerii clienților.

Elementul de bază al succesului nostru îl constituie calitatea și aptitudinile personalului companiei, dezvoltate continuu prin cursuri la toate nivelele pentru o largă paletă de abilități.

Printre clienții noștri se regasesc corporații, agenții din sectorul public și privat, precum și organizații non-profit, ce văd în Todos & Co. un standard consistent de servicii bazat pe capabilități profesionale excelente, cunoașterea profundă a industriilor și know-how local.

Misiunea noastră

Todos & Company are rolul de a oferi consultanță în toate domeniile acolo unde politicile, tehnologia, mediul de afaceri și oamenii conlucrează pentru o dezvoltare sustenabilă a societății și a nivelului de trai.

Scopul nostru principal este de a adăuga valoare serviciilor de consultanță în management prin conducerea afacerilor sub semnul integrității și al celor mai înalte standarde etice, ținând cont de nevoile beneficiarilor finali.

Compania se află într-un continuu proces de evoluție și pune la dispoziția clienților competență și implicare în vederea atingerii rezultatelor scontate și a dezvoltării societății.

În efortul permanent de a menţine cele mai înalte standarde profesionale, oferim doar recomandări documentate.

Viziunea noastră

Viziunea noastră presupune realizarea şi promovarea cu succes a proiectelor la nivel naţional şi internaţional, contribuind direct la creşterea nivelului de trai şi la dezvoltarea durabilă a societăţii, în acord cu normele de calitate şi protecţie a muncii.

Firma îşi propune să dezvolte spiritul de iniţiativă al personalului, capacitatea şi creativitatea individuală. De asemenea, dorim să dezvoltăm respectul pentru ceilalţi şi spiritul în echipă pentru a obține rezultate cât mai bune.

În viitor, urmărim să atingem excelența în domeniul consultanței prin oferirea unor servicii de calitate la standarde europene. Pentru a reuși acest lucru fiecare angajat trebuie să își aducă propria lui contribuție și să își identifice interesele în cadrul acesteia, lucru care ajută la construirea motivației pentru îndeplinirea obiectivelor.

since
2006

Clienți Mulțumiți
0
Experți Consultanți
0
Proiecte Complete
0
Prin utilizarea butonului TRIMITE de mai jos, accepți politica noastră de confidențialitate a datelor personale.