Servicii

Todos & Company este o companie de consultanță care oferă servicii profesionale de accesare de fonduri, consultanță în afaceri și restructurare, precum și servicii de audit și asistență fiscală pentru organizații din sectorul public și privat din România. Aceasta se bazează pe capabilități profesionale excelente și know-how local pentru a oferi servicii de calitate în conformitate cu nevoile și cerințele clienților săi.

Una dintre principalele servicii oferite de Todos & Company este accesarea de fonduri. Întrucât fondurile europene reprezintă o sursă importantă de finanțare pentru afaceri, organizații și instituții publice din România, Todos & Company are o echipă de experți specializați în acest domeniu. Acești experți oferă consultanță și asistență clienților în procesul de identificare a oportunităților de finanțare disponibile și în depunerea cererilor de finanțare. În plus, aceștia oferă și asistență în gestionarea proiectelor finanțate prin fonduri europene.

Pe lângă accesarea de fonduri, Todos & Company oferă și servicii de consultanță în afaceri și restructurare. Aceste servicii sunt destinate clienților care doresc să își îmbunătățească performanța afacerii sau să se adapteze la schimbările pieței. Echipa de experți în consultanță în afaceri și restructurare oferă servicii personalizate în funcție de nevoile și obiectivele clienților. Aceste servicii pot include analiza situației actuale a afacerii, identificarea oportunităților de creștere și dezvoltare, dezvoltarea unui plan de afaceri, precum și asistență în implementarea acestuia.

În plus, Todos & Company oferă și servicii de audit și asistență fiscală. Aceste servicii sunt concepute pentru a ajuta clienții să își îndeplinească obligațiile legale și fiscale și să își optimizeze situația fiscală. Echipa de experți în audit și asistență fiscală oferă servicii de audit financiar și contabil, precum și asistență în raportarea financiară și fiscală. Aceștia oferă, de asemenea, consultanță și asistență clienților în optimizarea situației fiscale și în respectarea legislației fiscale.

Pentru a oferi servicii de calitate, Todos & Company se bazează pe capabilități profesionale excelente și know-how local. Echipa este formată din experți cu experiență în domeniul consultanței și finanțelor, care au cunoștințe solide despre piața românească și contextul local.

PROGRAME DISPONIBILE
FONDURI EUROPENE SI NATIONALE NERAMBURSABILE