Digitalizarea IMM-urilor în 2023: Oportunități și soluții

Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București (CCIB) a găzduit, în data de 4 mai 2023, evenimentul “Business Breakfast la Palatul CCIB: Ce implică PNRR pentru digitalizarea IMM-urilor în 2023?”. Desfășurat în Aula Carol I a Palatului CCIB, situat pe strada Ion Ghica nr. 4, București, evenimentul a avut ca scop informarea și sprijinirea antreprenorilor interesați de accesarea fondurilor europene prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

PNRR reprezintă un program strategic al Uniunii Europene, menit să sprijine redresarea economică și socială în urma crizei COVID-19, prin reforme și investiții în domenii prioritare precum tranziția verde, transformarea digitală și coeziunea teritorială.

Evenimentul a fost onorat de prezența unor invitați de seamă din partea Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene și Ministerului Cercetării, Inovării și Digitalizării, precum Ovidiu Cîmpean, secretar de stat, și Marius Viorel Poșa, subsecretar de stat. Aceștia au prezentat oportunitățile și condițiile de finanțare oferite de PNRR pentru digitalizarea IMM-urilor și au răspuns la întrebările și nelămuririle participanților. Printre participanți s-a numărat și Marius Todos, CEO al Todos & Company.

Pe parcursul evenimentului, au fost abordate aspecte esențiale precum: modalități de obținere a finanțării de până la 100.000 euro prin PNRR Digitalizarea IMM; adaptarea modelului de afacere la noile realități digitale; exemple de bune practici și soluții inovatoare pentru digitalizarea proceselor și serviciilor din diverse sectoare de activitate.

Evenimentul a înregistrat un succes considerabil, numărând peste 100 de participanți din mediul de afaceri bucureștean și se înscrie în seria de inițiative organizate de CCIB în vederea sprijinirii dezvoltării economice și competitivității IMM-urilor din capitală.

Todos & Company, compania condusă de Marius Todos, este specializată în atragerea de fonduri nerambursabile și consultanță în afaceri. Cu o experiență vastă în domeniu, compania ajută antreprenorii să acceseze finanțări și să dezvolte strategii eficiente pentru creșterea și consolidarea afacerilor lor pe piața locală și internațională.

Todos & Company este o companie de top în domeniul consultanței în afaceri și management, cu o experiență vastă de peste 15 ani în accesarea de fonduri europene și naționale nerambursabile în diverse sectoare de activitate. Certificată conform standardului ISO 9001:2015/ SR EN ISO 9001:2015, compania atestă calitatea actului managerial și a serviciilor oferite clienților săi.

Echipa Todos & Company oferă soluții personalizate și integrate în afaceri, finanțe, energie, IT și marketing, adaptate fiecărui client și obiectivelor sale. Cu o echipă de profesioniști experimentați în domeniile lor de activitate, compania furnizează soluții inovatoare și eficiente pentru dezvoltarea afacerilor clienților săi.

Până în prezent, Todos & Company a obținut peste 100 de milioane de euro pentru clienții săi, prin intermediul a peste 200 de proiecte finanțate din fonduri europene și naționale. Compania oferă consultanță pentru o varietate de domenii de interes, cum ar fi: start-up-uri, industrie, servicii, comerț, sănătate, turism, IT&C și inovare, industria alimentară, energie și reciclare, agricultură și acvacultură.

Distribuie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *