Workshop: Start-Up Nation 2024, Femeia Manager & UPMIND

Te invităm la un business workshop select, unde vom dezvălui secretele succesului în 2024: accesarea fondurilor europene nerambursabile și îmbunătățirea performanței echipei tale cu ajutorul UPMIND, o soluție revoluționară testată în medii militare.

Descoperă ultimele noutăți privind ediția Start-Up Nation 2024, informații exclusive care nu au fost încă dezvăluite publicului. Află cum poți beneficia de fonduri nerambursabile ca antreprenoare și explorează domeniile promițătoare pentru lansarea unei noi afaceri. În plus, vei primi detalii despre UPMIND, cea mai recentă aplicație destinată măsurării productivității, care îți va oferi perspective valoroase despre performanța angajaților și strategii eficiente de motivare.

Marius Todos, CEO-ul unei dintre cele mai influente firme de consultanță în accesarea fondurilor europene, va detalia modul în care poți obține finanțare europeană și cum să demarezi o afacere cu resurse limitate, ilustrând prin exemple concrete din experiența clienților săi din edițiile anterioare ale Start-Up Nation sau din alte programe relevante. În același timp, Dan C. Florin te invită să descoperi UPMIND, aplicația inovatoare de monitorizare a productivității. Reprezentând un produs unic pe piața din România, UPMIND captează interesul antreprenorilor și al celor aspiranți în domeniu, meritând o atenție deosebită.

Formular de inscriere | Joi, 28 martie 2024, Instituto Cervantes

Bulevardul Regina Elisabeta 38, București 050017

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Care dintre cele 3 subiecte va intereseaza? (Le puteti bifa pe toate)

Start-Up Nation 2024

Fonduri nerambursabile pentru afacerea ta!

Descoperă programul Start-Up Nation 2024 și obține finanțare nerambursabilă de până la 95% pentru a-ți transforma ideea în realitate. Vino la workshop pentru a afla mai multe despre oportunitățile de finanțare și cum poți aplica.

Femeia Antreprenor 2024

Devii antreprenor cu sprijinul nostru!

Programul Femeia Antreprenor 2024 te ajută să faci primii pași în lumea antreprenoriatului. Participă la workshop pentru a afla cum poți obține finanțare nerambursabilă, te poți instrui și dezvolta afacerea ta. Împreună eliminăm decalajul dintre femei și bărbați în domeniul afacerilor!

UPMIND

Măsoară-ți productivitatea cu UPMIND!

UPMIND este o aplicație inovatoare, testată în medii de securitate, care te ajută să îți măsori și să îți îmbunătățești productivitatea. La workshop vei afla cum funcționează aplicația, cum te poate ajuta să fii mai eficient și cum o poți utiliza pentru a-ți optimiza timpul de lucru.

Accesul se face pe baza de bilet. Nu exista versiune online/webinar. Va asteptam joi, 28 martie 2024, ora 17 00, Instituto Cervantes

Bulevardul Regina Elisabeta 38, București 050017