fbpx

Asistenta Financiara

Asistenta Financiara

Scopul nostru primordial este ca prin realizarea de succes a proiectelor Clienţii noştri să obțină cât mai multe subvenţii nerambursabile.

Obţinerea finanţării pentru Clienţii noştri este o componentă cheie a activităţii de consultanţă practicată de noi. Majoritatea proiectelor de finanţare întocmite și elaborate de Todos & Co. şi adresate programelor cu fonduri nerambursabile, au fost admise de către autoritățile competente.

Ideile bune de afaceri merită și trebuie finanțate, dar ele primesc finanțare numai dacă sunt incluse în proiecte bine și corect întocmite, elaborate și selectate pentru finanțare.

Pregătirea din timp a cererilor de finanțare este importantă, deoarece în multe cazuri sistemul primul venit, primul servit poate să excludă de la finanțare proiectele depuse în ultimul moment.

În întâmpinarea acestor nevoi societatea noastră vă oferă un pachet de servicii complexe şi eficiente, oferind siguranţă societăţii Dumneavoastră, ancorându-se la posibilităţile actuale, ca firma sau o nouă afacere a Dumneavoastră să îşi menţină stabilitatea într-un mediu concurenţial.

Scroll to Top