fbpx
since 2006

Todos & Co.

Todos & Co. în România oferă servicii de Accesare de Fonduri,  Consultanță în afaceri si restructurare inclusiv servicii de  Audit și asistență fiscală , pentru organizații din diverse domenii, atât din sectorul privat, cât și cel public.

Oferim asistență firmelor și organizațiilor în vederea respectării cerințelor de conformitate cu reglementările în vigoare și le ajutăm să se dezvolte, adăugând valoare afacerii clienților.

Elementul de bază al succesului nostru îl constituie calitatea și aptitudinile personalului companiei, dezvoltate continuu prin cursuri la toate nivelele pentru o largă paletă de abilități.

Printre clienții noștri sunt corporații, agenții din sectorul public și privat, precum și organizații non-profit, ce văd în Todos & Co. un standard consistent de servicii bazat pe capabilități profesionale excelente, cunoașterea profundă a industriilor și know-how local.

mai multe

Servicii

Todos & Co. asistă organizațiile
să atenueze riscurile și de a performa in domeniul lor de activitate.

Avem experienta despre cum sa cresti beneficiile afacerii

Există diferite tipuri de Firme de Consultanță

Servicii de Consultanta legate de Accesare de Fonduri, operațiunile companiei, inclusiv tehnologia informației, destinate managementului operațional, care pot fi diferite în funcție de sectorul industrial.

Intrebari?

Cum putem stabili o întâlnire?

Ne puteti contacta pe mail [email protected] sau la numarul de telefon 0773373400

Cum ne putem dezvolta afacerea?

Vă puteți dezvolta afacerea prin accesarea de fonduri nerambursabile cu ajutorul experților noștri

din
2006

13

Ani Experiență

748

clienți mulțumiți

758

proiecte complete

Cele mai recente știri

septembrie 9, 2019

Start-Up Nation 2019, înscrieri din Noiembrie – Decembrie 2019

Doi oficiali ai Ministerului pentru Mediul de Afaceri au declarat, joi, la București, că statul va demara o a treia ediție a ...

Read More
mai 29, 2019

Internship Platit – Junior Consultant Fonduri Europene

Ne extindem echipa de consultanți juniori la birourile din București Locatia: Bucuresti  Cum ar trebui să fie persoana ...

Read More

Solicită o consultanță